Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

Nagelprotheses

Een nagelprothese biedt meer dan alleen een cosmetisch voordeel. 

Een nagelprothese bootst de vorm en kracht van de eigen nagel na waardoor alle functies van de nagel in stand worden gehouden.


U vindt het tarief voor een nagelreparatie-/prothesetechniekbehandeling of nagelcorrectie bij de tarieven


Wanneer een nagel door trauma of andere oorzaak beschadigd is kan deze worden  gerepareerd. Het is belangrijk om de nagel te repareren om ingroeien van de nagel te voorkomen en om te voorkomen dat de rest van de nagel ergens aan blijft haken en als nog verder beschadigt raakt. De nagel is heel sterk en groeit recht naar voren. Bij het lopen wikkelt de voet af waardoor de teen en het nagelbed in gebogen vorm staan. Zonder begeleiding van de nagel gaat deze zeker ingroeien. Het is aan te raden om zo snel als mogelijk met de behandeling te beginnen. Wanneer je er snel bij bent is de nagel zeer makkelijk te corrigeren.


Indien er al geruime tijd gewerkt is aan de bestrijding van een mycose nagel waarbij deze is afgevlakt dan er gebruik gemaakt worden van een nagelprothese in combinatie met een anti-mycose product. De nagelprothese is transparant waardoor er goede controle op mycose kan worden uitgevoerd. 


Na het plaatsen van een Nagelprothese is het noodzakelijk dat u binnen 7 dagen weer een controle afspraak heeft (deze zit bij de prijs inbegrepen)

MAAK EEN AFSPRAAK