Voetzorg Oost Groningen 
  

Cosmetisch Consult

Wat is er nou mooier om mooie gelakte nagels te hebben in de zomer.

Bij Voetzorg Oost Groningen werken we met Pink Gellac, en Victoria Vynn als Gellak en met Orly Breathable nagellak.

Pink gellac beschikt over een groot assortiment kleuren en bied een goede kwaliteit. Van de Victoria Vynn maak ik gebruik van de magnetische gellak voor de mooiste effecten.

Mocht u een specifieke kleur wensen die ik wellicht niet in het assortiment heb kan ik deze voor u bestellen.

Van Orly gebruik ik de nagellak, deze is iets doorlatend waardoor er makkelijker gewerkt kan worden met een anti-mycose middel.

Tijdens het aanbrengen van de gellak of nagellak trachten wij de noodzakelijke hygiëne maatregelen in acht te nemen.

Tarieven :

Oude gellak verwijderen gezet door andere pedicure                      

€ 4,50       

Gellak

€ 28,50

Oude gellak verwijderen, en nieuwe plaatsen 

€ 30,00

Orly Breathable nailpolisch

€ 15,00

Gellak algemeen

Je ziet het overal voorbij komen, Gellak. Naturel is weer helemaal hip. Maar dan niet met gewone nagellak, daar hebben we namelijk niet zo lang plezier van. Gellak is de oplossing voor iedereen die wil dat de nagels er voor een langere tijd goed uit zien.

Wat is Gellak nu eigenlijk?

Gellak is een product in de nagelbranche dat ongeveer 10 jaar geleden op de markt is gekomen. In het begin waren er maar weinig mensen van gecharmeerd, want waarom zou men immers er veel werk van willen hebben maar geen nagelverlenging erdoor krijgen. Doch na een tijd realiseerden steeds meer nagelstylistes, manicures en pedicures dat men met gellak veel mooie creaties kon maken, ook is het vele malen makkelijker en goedkoper. In 2012 was iedereen wel om en maakte het zijn opmars.

Als ik het het over gellak, heb ik het over de echte gellak. Men ziet namelijk tegenwoordig in de drogisterijen dat er steeds meer goedkope en 'neppe' varianten komen. Niet the real deal zeg maar. Er staat dan vaak iets op de verpakking in de trant van 'gelpolish' tuin er niet in. Wanneer lak aan de lucht kan drogen is het gewone nagellak.

Wat is gellak ?

Dat is een boeiende vraag. Gellak is een product dat bestaat uit verschillende moleculen. Onder invloed van UV of LED verlichting veranderen deze delen in polymeren. hierdoor word de vloeibare substantie hard onder invloed van licht.

Hoe werk het?

Gellak is een product wat 'werkt' wanneer er gebruik wordt gemaakt van UV of LED verlichting. Door middel van een primer, basecoat , kleurlakjes en een topcoat  word de lak in verschillende lagen aangebracht. Doordat de gellak niet is opgedroogd maar is uitgehad blijft de gellak vele malen langer zitten dan nagellak. 

Een bijkomend voordeel is dat hij vloeibaar blijft zolang hij niet onder de lamp gaat, waardoor men nagenoeg geen last heeft van strepen, bobbels of een niet egale finish.

Wanneer men gellak gebruikt is er minder snel kans op beschadigingen aan de lak en heeft men geen last van de lange droogtijd daar het enkele seconden onder een uv lamp word uitgehard.

Gellak is er inmiddels  in ontzettend veel merken en in honderden verschillende kleuren. Ook komen er steeds nieuwe innovaties en producten bij die de nagels kunnen verstevigen of de lak nog langer me kunnen laten gaan.

Gellak kan verwijderd worden bij de pedicure en niet thuis.