Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

De praktijk

De praktijk is ruim, modern, hygiënisch en voorzien van moderne apparatuur.


De praktijk is gesitueerd op de begane grond, binnen het bedrijvencentrum de Sorghvliet aan het Boven Westerdiep 170 in Veendam. ruimte BG-15

Het gebouw en de praktijk zijn rolstoel toegankelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.. 

(let wel op voor het hek zit een onoverzichtelijk fietspad)


Bij binnenkomst bevindt u zich in de gemeenschappelijke hal, u mag hier plaats nemen en indien wenselijk gebruik maken van het koffiezetapparaat.

Zodra u aan de beurt bent zal ik u hier ophalen.


Mocht u met meerdere mensen achtereenvolgens een afspraak hebben gemaakt, dan is het mogelijk om binnen in de praktijkruimte BG-15 op elkaar te wachten bij aanvang van de eerste persoon zal ik u allen uit de wachtruimte ophalen..


Geen oppas? Of bent u juist vandaag oppas? Geen probleem uw kind mag mee naar binnen en kan gebruik maken van de speelhoek. 


In de praktijk wordt gebruik gemaakt van het programma Podofile, hierin worden alle persoonlijke gegevens in een AVG beschermende omgeving opgeslagen.


Ook kunt u gebruik maken van meerder betalingsmogelijkheden

- Pin

- Contant

- Factuur

- Betaalverzoek De Medisch Pedicure

Margreet Toren-Garst

Margreet Toren-Garst

Eigenaar Medisch Pedicure

Over Ik ben Margreet Toren-Garst, Na een het opbouwen van een leuke cv met een grote diversiteit aan opleidingen en werkervaring ben ik nu Medisch Pedicure bij mijn eigen bedrijf Voetzorg Oost Groningen. In het verleden ben ik o.a. werkzaam geweest in de Zorg Sector u kan bijvoorbeeld denken het ziekenhuis, thuiszorg, verzorgings- en verpleeghuizen en aan de psychiatrische instelling. Mede hierdoor heb ik ervaring met de onderstaande doelgroepen waardoor ik ook aan deze doelgroepen pedicurezorg aan kan bieden. - Ouderenzorg (Somatiek, Geriatrie en Psychogeriatrie - Psychiatrische klachten - LVB (laag verstandelijk beperkt) - Angsten en Kinderen. Graag help ik u met, of denk ik met u mee t.a.v. uw voetproblemen, zodat u weer met goede voet verder kan.