Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

WebShop

Webshop

Neem eens een kijkje

Voorbeeldafbeelding 2

Funchi Clear

Anti- Schimmelspray natuurlijke basis

Een op de vier volwassenen in Europa heeft last van schimmel infecties van de teennagels en/of voeten. FunghiClear Anti-Schimmel Spray biedt een bewezen natuurlijke oplossing om deze hardnekkige infecties te bestrijden en te voorkomen. Het maakt niet uit of je in je nette schoenen naar je werk gaat, in je sportschoenen aan het sporten bent, of op je flipflops naar het strand gaat, gezonde en mooie teennagels en voeten zijn altijd belangrijk.

Wat is FunghiClear™ Anti-schimmel Spray?
FunghiClear™ Anti-schimmel Spray is onze anti-schimmel spray voor de voeten met unieke eigenschappen en 100% natuurlijke actieve ingrediënten, zoals Manuka olie. FunghiClear™ Anti-schimmel Spray helpt om jouw voeten blij en gezond te maken door teennagelschimmel ("kalknagel"), voetschimmels en onychomycose te bestrijden en voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat FunghiClear™ bij regelmatig gebruik (minimaal 3 tot 4 maanden) tot de beste resultaten leidt.

FunghiClear is in de Europese Unie goedgekeurd als Medisch Hulpmiddel met de indicatie “ter bestrijding en voorkoming van teennagelschimmel”. Medische hulpmiddelen zijn herkenbaar aan het CE merk op de verpakking en moeten aan strenge eisen met betrekking tot de veiligheid en effectiviteit voldoen. FunghiClear wordt geproduceerd en verkocht door Norman Health Products & Services BV, een officieel ISO 13485 gecertificeerd bedrijf dat medische hulpmiddelen en cosmetica produceert.

Teennagelschimmel

Schimmelinfecties aan de teennagels zijn vaak hardnekkig en lastig te behandelen. Door de unieke samenstelling van FunghiClear™ Anti-schimmel Spray bereikt dit middel juist de plaatsen die andere middelen niet kunnen bereiken. FunghiClear™ Anti-schimmel Spray is een veilig, natuurlijk en effectief middel om schimmelinfecties aan de teennagels te behandelen. Dit is ook de reden dat professionele voetverzorgers, zoals (medisch) pedicures en podologen FunghiClear™ aanbevelen.

De helende krachten van Manuka olie uit Nieuw-Zeeland
De basis van vele van onze producten is Manuka olie, een krachtig ingredient met anti-schimmel, anti-bacteriële, en anti-virale eigenschappen die uitvoerig zijn gedocumenteerd door de wetenschap. Het gebruik van Manuka olie voor medische doeleinden is al veel langer bekend bij de Maori, de originele bewoners van Nieuw Zeeland. Onze anti-schimmel spray baseert zijn effectiviteit op de unieke eigenschap om schimmelinfecties te bestrijden en te voorkomen. Ook voor onze DeoSpray gebruiken wij Manuka olie als één van de essentiële ingrediënten.


Prijs:
€ 21,95
Inbegrepen btw 21%
€ 3,81

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@voetzorgoostgroningen.nl