Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

WebShop

Webshop

Neem eens een kijkje

Disinall Voetherstel Crème®

Werkt bijzonder actief tegen diverse voetklachten.

BESCHRIJVING
Voetencrème voor pedicure en consument

Gebruik
Voetencrème tegen schimmelgroei, kloven, jeuk, branderige voeten, voetengeur, eeltvorming en droge, gesprongen huid.

Wetenschappelijk bewezen werking
Voetherstel Crème heeft een desinfecterende en antimicrobiële werking. Deze voetencrème voedt en hydrateert de huid en is rijk aan vitamine A, D, E en F, waardoor de celdeling wordt gestimuleerd en het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund. Voetherstel Crème maakt de droge gesprongen huid weer soepel en zacht.

Ingrediënten
Oxinall® formule met een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen, zoals Shea butter, Kokos, Aloë vera, Rozemarijn en Calendula.

Gebruiksaanwijzing
Dagelijks 1 – 2 keer insmeren en kort inwrijven, bij voorkeur na een voetbad van Disinall.

Bijwerkingen
Voetherstel Crème is uitgebreid in laboratoria en in de praktijk getest. In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud
Pot 110 ml.

Bewaren
Voetherstel Crème buiten bereik van kinderen houden en op een donkere en koele plaats bewaren. Na gebruik pot aan de buitenkant schoonmaken. Minimale houdbaarheidsdatum Voetherstel Crème zie daarvoor etiket pot.

Algemene informatie over voetencrème voor pedicure en consument
Disinall heeft speciaal voor haar producten de Oxinall formule ontwikkeld. De Oxinall formule is een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen. Deze effectieve mix doodt de voetschimmel, versterkt het immuunsysteem en verzorgt de huid. In tegenstelling tot andere producten verwijdert Disinall de gehele cel van de schimmel, waardoor de schimmel niet resistent kan worden.

Elk Disinall product heeft een eigen Oxinall formule met verschillende ingrediënten om een specifiek voetprobleem op te lossen. Disinall combineert deze ingrediënten van de hoogste kwaliteit om voor elk product tot de meest doeltreffende mix te komen.

Voetherstel Crème is een bijzonder effectieve voetencrème tegen allerlei voetklachten. De natuurlijke formule zorgt voor mooie, gezonde voeten en nagels. Wanneer je dagelijks consequent je voeten met deze voetencrème insmeert, zal dit het beste resultaat geven. Voetherstel Crème is ook in een grote fles Voetherstel Crème XL verkrijgbaar.


Prijs:
€ 14,95
Inbegrepen btw 21%
€ 2,59

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@voetzorgoostgroningen.nl