Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

WebShop

Webshop

Neem eens een kijkje

Disinall Nagel Druppel

Disinall Nagel Druppel®

Bestrijdt kalknagels met een druppel.

BESCHRIJVING
Schimmelnagels behandeling met Nagel Druppel

Gebruik
Druppelaar tegen kalknagels (schimmelnagels).

Wetenschappelijk bewezen werking
Nagel Druppel heeft een desinfecterende en antimicrobiële werking die de schimmel doodt en het immuunsysteem versterkt.

Ingrediënten
Oxinall® formule met een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen, zoals Manuka.

Gebruiksaanwijzing
Dagelijks 1 druppel per kalknagel en deze goed laten intrekken. Het uitgroeien van een volledig gezonde nagel duurt bij elke persoon ongeveer een half jaar tot een jaar. Bij het eerder stoppen van de behandeling, voordat de schimmel geheel is verwijderd, is de kans groot dat de nagels opnieuw met dezelfde schimmel worden geïnfecteerd.

Bijwerkingen
Nagel Druppel is uitgebreid in laboratoria en in de praktijk getest. In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud
Fles 10 ml.

Bewaren
Nagel Druppel buiten bereik van kinderen houden en op een donkere en koele plaats bewaren. Na gebruik fles aan de buitenkant goed droogmaken. Minimale houdbaarheidsdatum Nagel Druppel zie daarvoor etiket fles.

Algemene informatie over schimmelnagels behandeling met Nagel Druppel
Disinall heeft speciaal voor haar producten de Oxinall formule ontwikkeld. De Oxinall formule is een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen. Deze effectieve mix doodt de voetschimmel, versterkt het immuunsysteem en verzorgt de huid. In tegenstelling tot andere producten verwijdert Disinall de gehele cel van de schimmel, waardoor de schimmel niet resistent kan worden.

Elk Disinall product heeft een eigen Oxinall formule met verschillende ingrediënten met als doel een specifiek voetprobleem op te lossen. Disinall combineert deze ingrediënten van de hoogste kwaliteit om voor elk product tot de meest doeltreffende mix te komen.

De schimmelnagels behandeling met Nagel Druppel van Disinall is uiterst effectief. De natuurlijke formule zorgt voor mooie, gezonde nagels. Wanneer je de aanbevolen duur van de schimmelnagels behandeling aanhoudt en dagelijks druppelt, zal dit het beste resultaat geven.

Voetverzorgingspakket Advanced
Wanneer je naast een schimmelnagels behandeling een voetschimmel behandeling wilt, is het Voetverzorgingspakket Advanced wellicht iets voor jou. Hierin zitten effectieve voetverzorgingsproducten, zoals Voetherstel Optimaal, Voetherstel Crème, Schoen Deo en Nagel Druppel. Wil je nog een stapje verder gaan, dan is ons Voetverzorgingspakket Premium aan te raden. Een schimmelnagels behandeling is bijzonder doeltreffend met de voetverzorgingsproducten van Disinall.


Prijs:
€ 8,35
Inbegrepen btw 21%
€ 1,45

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@voetzorgoostgroningen.nl