Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

WebShop

Webshop

Neem eens een kijkje

Nagel Spray®

Disinall Nagel Spray®

Stopt schimmelgroei en versterkt het immuunsysteem.

BESCHRIJVING
Kalknagel behandelen met Nagel Spray

Gebruik
Spray tegen kalknagels (schimmelnagels) en voetschimmel.

Wetenschappelijk bewezen werking
Nagel Spray heeft een desinfecterende en antimicrobiële werking die de schimmel doodt en het immuunsysteem versterkt. Nagel Spray kan tevens op de voeten en tussen de tenen worden gesprayd.

Ingrediënten
Oxinall® formule met een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen, zoals Kokos.

Gebruiksaanwijzing
Dagelijks 2 keer de nagels sprayen en laten drogen. Het uitgroeien van een volledig gezonde nagel duurt bij elke persoon ongeveer een half jaar tot een jaar. Bij het eerder stoppen van de behandeling, voordat de schimmel geheel is verwijderd, is de kans groot dat de nagels opnieuw met dezelfde schimmel worden geïnfecteerd.

Bijwerkingen
Nagel Spray is uitgebreid in laboratoria en in de praktijk getest. In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud
Fles 30 ml.

Bewaren
Nagel Spray buiten bereik van kinderen houden en op een donkere en koele plaats bewaren. Na gebruik fles aan de buitenkant goed droogmaken. Minimale houdbaarheidsdatum Nagel Spray zie daarvoor etiket fles.

Algemene informatie over kalknagel behandelen met Nagel Spray
Disinall heeft speciaal voor haar producten de Oxinall formule ontwikkeld. De Oxinall formule is een zeer krachtige mix van natuurlijke desinfecterende, antimicrobiële en verzorgende stoffen. Deze effectieve mix doodt de voetschimmel, versterkt het immuunsysteem en verzorgt de huid. In tegenstelling tot andere producten verwijdert Disinall de gehele cel van de schimmel, waardoor de schimmel niet resistent kan worden.

Elk Disinall product heeft een eigen Oxinall formule met verschillende ingrediënten met als doel een specifiek voetprobleem op te lossen. Disinall combineert deze ingrediënten van de hoogste kwaliteit om voor elk product tot de meest doeltreffende mix te komen.

Op een effectieve manier kalknagel behandelen kan uitstekend met Nagel Spray van Disinall. De natuurlijke formule zorgt voor mooie, gezonde nagels. Wanneer je de aanbevolen duur van kalknagel behandelen aanhoudt en twee keer per dag sprayt, zal dit het beste resultaat geven.

Voetverzorgingspakket Basic
Wanneer je naast kalknagel behandelen voetschimmel wilt behandelen is het Voetverzorgingspakket Basic met Voetherstel Optimaal, Voetherstel Crème en Nagel Spray wellicht iets voor jou. Wil je nog een stapje verder gaan, dan is ons Voetverzorgingspakket Advanced of ons Voetverzorgingspakket Premium (complete pakket) aan te raden. Met behulp van de voetverzorgingsproducten van Disinall kun je op een bijzonder doeltreffende wijze kalknagel behandelen.


Prijs:
€ 6,45
Inbegrepen btw 21%
€ 1,12

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@voetzorgoostgroningen.nl