Voetzorg Oost Groningen
(Medisch) Pedicure

WebShop

Webshop

Neem eens een kijkje

Voorbeeldafbeelding 1

Corona zelftest

De corona zelftest voor thuis

Productbeschrijving
Met de Healgen® Corona zelftest / thuistest kun je zelf eenvoudig thuis testen op Corona. Je hoeft er dus de deur niet meer voor uit.

Het grote voordeel aan deze goedgekeurde Corona thuistest is dat je niet helemaal de neusholte in hoeft met het wattenstaafje. Sterker nog, het kan niet eens, want het meegeleverde wattenstaafje is kort. Het kan dus niet misgaan!

Voordelen van de Healgen® Corona zelftest:
Thuis testen op COVID-19
Direct de uitslag (binnen 15 minuten)
Zeer eenvoudig in gebruik
Kort wattenstaafje
Zeer hoge betrouwbaarheid 98,8%
Detecteert óók mutaties (Britse/Zuid-Afrikaanse/Braziliaanse/etc.)
CE certificering, uitgegeven door TüV
Thuis testen op Corona met de zelftest
Met de Corona zelftest, welke ook wel thuistest genoemd wordt, kun je zelf thuis testen op Corona. De zelftest voor thuis werkt in feite op dezelfde manier als de normale AG (Antigeen) testers, dus met behulp van een wattenstaaf in de neus.

De sneltest toont binnen 15 minuten de uitslag
De Corona zelftest van Healgen® voor thuisgebruik is ook een sneltest waardoor je snel de uitslag weet. De thuistest in gebruik nemen kost slechts een minuut. Vervolgens wacht je op de testuitslag. Lang hoef je niet te wachten want binnen 15 minuten weet je of je COVID-19 (Coronavirus) hebt of niet.

Een aangename Corona thuistest
In tegenstelling tot de Coronatesten die ze bij de GGD of teststraten gebruiken, is deze Healgen® Corona thuistest wel een prettige test te noemen. Het wattenstaafje hoeft namelijk niet diep de neusholte wat voor een onaangename ervaring kan zorgen. 2cm diep de neus in is al voldoende bij deze zelftest!

Betrouwbare Corona zelftest
De testresultaten zijn bij deze Corona thuistest zeer betrouwbaar te noemen, en daardoor behoort hij tot een van de beste Corona zelftests. Dat maakt de uitslag dus zeer betrouwbaar. Geeft de zelftest een positief resultaat, dan heb je Corona en draag je het virus bij je. Is de uitslag negatief dan is de kans bijzonder klein dat je toch het Coronavirus hebt. De tester is bijzonder nauwkeurig.

Hoe nauwkeurig is de Coronatest voor thuis?
De Healgen® zelftest die wij verkopen is een van de meest betrouwbare en nauwkeurige testers in omloop, en scoort 98,8% op nauwkeurigheid.

EAN
EAN
8719327467404
Overige kenmerken
Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Betrouwbaarheid
98 %
Digitale test
Nee
Gewicht
20 g
Medisch hulpmiddel
Ja
Taal handleiding
Nederlands
Type afname
Uitstrijkje
Type gezondheidsproduct
Medisch hulpmiddel
Type zelftest
COVID-19 test
Verpakking breedte
60 mm
Verpakking hoogte
20 mm
Verpakking lengte
220 mm
Verpakkingsinhoud
1 testcassette 1 wattenstaaf 1 buisje gevuld met buffervloeistof 1 druppeldop 1 handleiding
Wachttijd resultaat
15 min


Prijs:
€ 5,20

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@voetzorgoostgroningen.nl